Gerechten

Hapjes

  • Varkenswangkroket – picklessaus
  • Gazpacho – gerookte makreel – basilicum
  • Empanadas – chimichurri ( Argentijnse gevulde deegwaren)
  • Rillette ossestaart
  • Rillette kip
  • Chicken satay (Indonesische kippenbrochette)
  • Kashmiri kofte lam – munt-kokoschutney
  • Varkenspoot – mosterd – dragon
  • Te kiezen als hapje of voorgerecht:
    • Huisgerookte zalm – yoghurt
    • Gnocchi – gegrilde artisjok – tomaat
    • Rode biet – geitenkaas
    • Sardine – bruscetta – caponata

Voorgerecht

  • Risotto – gebakken verse vis van het moment– erwt
  • Gegrilde tomaat – burrata – basilicum
  • Gnocchi piemontesa – kalamata olijf – artisjok
  • Lamsmerguez – linzen – chermoulah
  • Makreel – auberginekaviaar – tomaat
  • Ceviche eendenborst – rode ui – guacamole
  • Yakitori – gember – citroengras
  • Verse pasta – ossenstaart – artisjok
  • Thaise kippenspiesjes – kokos – koriander
  • Gegrilde rode biet – geitenkaas – balsamico
  • Forel – basilicum – citroen
  • Verse pasta – langoustine – zeekraal
  • Mosselen – saffraan – spinazie
  • Varkensbuikspek Oosters gelakt – boekweitnoodles – dashi

Hoofdgerecht

Vis

  • Gebakken verse vis – venkel – mousseline
  • Paella – zeevruchten
  • Risotto – gebakken verse vis van het moment – erwt

Vlees

Volgende vleesgerechten worden bereid op de BBQ en elk geserveerd met een aangepaste groenten ratatouille,  a la minute in de paellapan gebakken.

  • Lamsbout ontbeend ah spit – polenta
  • Hoevekip – gegrilde groene asperge – vitelotte aardappel
  • Varkensvleesribben – couscous
  • Speenvarken ah spit – couscous
  • Rundsentrecôte gerijpt – gebakken geconfijte aardappel

Vegetarische hoofdgerechten kunnen natuurlijk besproken worden!

Dessert

  • Mascarpone – rood fruit – witte chocolade
  • Verse pannenkoek – aardbei – rabarber
  • Chocoladebrownie – vanilleijs
  • Citroentaart – citroenverbena
  • Chocoladepizza a la minute – ijs caramel-fleur de sel
  • Chocolate cheesecake – appelsien
  • Peer – platte kaas – granaatappel