VONK
VONK
Zachary Lucky & Trouveurs, een exclusief concert voor België. Zat 2 juli om 19:00 – reserveren kan via vonk.kokenmetvuur@gmail.com
VONK
VONK
Op 9 en 10 mei ontvangt VONK ism Lisa Deckers, Natives, Peoples, Roots en Floresta.Tv XANA NUI HUNI KUIN: medicijnman, zanger en leider van de groep Txana Ury, in de regio Akre in de Amazone.
Op deze 2 interactieve avonden worden jullie door Xana Nui Huni Kuin, Mathilde Awa Eve en Guilherme Meneghelli meegevoerd op de ritmes van de Amazone. Breng zeker jullie eigen instrument mee (of sluit genietend je ogen) om deel te worden van deze unieke ervaring.

Reserveren: vonk.kokenmetvuur@gmail

Video link : https://fb.watch/cS3mG6gQPV/
VONK
VONK
Napoli
Vedi Napoli e poi muori… maar eerst nog wat van mijn terrasje genieten 😉 Thank you Roberta for the great hospitality!
VONK
VONK
Spannend!! Na het succes van het VONK@Tackske sloegen we opnieuw de handen in elkaar met brouwerij AT TACK! En deze keer zit ook Bar Baboe mee in het complot🥳 Wij hebben alvast geproefd, binnenkort is het jullie beurt. Meer info volgt snel!
VONK
VONK
VONK
🍕GOED NIEUWS! Omdat we het met dit mooie weer enorm voelen kriebelen en omwille van de supergrote vraag, starten we dan toch al dit weekend met PIZZA!
Reserveer snel je plekje voor pizza op 26, 27 maart en 2, 8, 9, 15, 16 of 17 april op https://www.vonk-kokenmetvuur.be/reserveer/

Daarna zijn we volgeboekt tot en met 10 juli.
Van 15 juli tot eind september maken we er weer opnieuw een heerlijke pizzazomer van!
VONK
VONK
De lente is eindelijk in het land, heerlijk!

En eindelijk kunnen we ook terug samen zijn, lekker eten en drinken en genieten.. Dat merken we ook aan de reservaties!

Van vrijdag 22 april tot en met zondag 10 juli zijn we volledig volgeboekt en zullen we geen reservaties meer kunnen aannemen.

Vanaf vrijdag 15 juli beginnen we dan terug met PIZZA!! Zeker een datum om te noteren dus 😊

In de periode van vrijdag 11 maart tot zondag 17 april zijn er nog wel wat plaatsen vrij in het restaurant! Reserveer snel je plekje via https://www.vonk-kokenmetvuur.be/reserveer/